elamaajasattumuksia Uusi MunBlogi.com -sivusto

29.3.2019

Hei! Päätin aloittaa blogaamisen erään ystäväni innoittamana. Ja myös siksi, että minulla on niin tärkeitä aiheita, joista haluan puhua. Ajatus blogin pitämisestä syntyi oikeastaan jo viime syksynä, mutta silloin se jäi vain ajatuksen tasolle, mutta nyt koen olevani valmis hyppäämään uuteen ja tuntemattomaan… Katsotaan, mitä tästä tulee. Näin aluksi voisin vähän kertoa itsestäni, eli olen nuori 23-vuotias nainen ja asun Suomen etelässä eli Hangossa.:) Olisin kyllä halunnut valmistumisen jälkeen muuttaa pääkaupunkiseudulle ja asuinhan mä Järvenpäässäkin huimat 11 kuukautta, mutta sitten tapahtui vähän asioita, joiden takia koin parhaimmaksi muuttaa takaisin, olen siis paluumuuttaja, Mutta ehkä vielä joskus muutan pk.seudulle… :) Harrastuksina tällä hetkellä (käytän tätä termiä, koska ne tuntuvat vaihtuvan vuoden välein) :) uinti ja taekwondo. Lisäksi olen aloittamassa vapaaehtoisena Hangon nuorisotalolla tulevana perjataina, siis huomenna, jee, pelottaa vähän, mut enköhän mä selviä siitä. Asun yksin, minulla ei ole lemmikkejä tai muitakaan elämänkumppaneita. Minulla on kolme pikkusiskoa ja vanhempani asuvat yhdessä. Heillä on kolme kissaa. Olen valmistunut muutama vuosi sitten kodinhoitajaksi, mutta työpaikkaa ei ole, eikä myöskään toista opiskelupaikkaa, koska minulla on puheentuottamisongelma. Voin kertoa tästä asiasta enemmänkin tässä blogissa, koska olen huomannut, että ihmisillä on ennakkoluuloja sitä kohtaan, tai kaikki eivät osaa suhtautua siihen oikein. Tämän lisäksi minulla on näkövamma, josta myös tulen kirjoittamaan, koska miksi en. Nämä kummatkin asiat ovat osa minua ja sillä selvä. :) Kommentoikaa ihmeessä, millainen tämä aloituspostaus on.

Filed under: Yleinen — annihamalainen @ 21:53

Ei kommentteja »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress