elamaajasattumuksia Uusi MunBlogi.com -sivusto

4.3.2019

Taekwondontäyteinen viikonloppu ja blogin uusi osoite

Filed under: — annihamalainen @ 15:43

Hei!

Kuten varmasti huomasitte, niin blogini osoite on muuttunut. Tiedän, etten ole ollut kovinkaan aktiivinen blogin kirjoittaja ( taaskaan), mutta mä yritän skarpata.

Tästä osoitteesta ei valitettavasti löydy mun muita postauksia, kuin tämä yksi, eli jos niitä haluaa lukea, niin pitää mennä osoitteeseen:

https://elamaajasattumuksia.blogspot.com/2019/01/tammikuun-tapahtumia.html Lisäksi mun facebook-seinältä löytyy linkki blogini etusivulle. Laitan sinne myös linkin tänne uudelle sivulle.

Mitäs näin muuten kuuluu? Viime viikonloppuna kävin Tammisaaressa yhden päivän mittaisella taekwondoleirillä. Ohjelmassa oli tekniikkaharjoittelua, otteluita ja liikesarjoja. Sen lisäksi katsottiin video oikeaoppisista itsepuolustustekniikoista. Siellä oli kyllä mukavaa. Sitten vähän toisenlaisiin uutisiin. Olen harrastanut uintia harrastajatasolla tässä nyt 2,5 vuoden ajan ja viime tiistain uintitreeneissä sain kuulla mahdollisuudesta päästä kilpailemaan vammaisten uintikisoihin huhtikuussa. Mä olin kun puulla päähän lyöty, kun ensimmäistä kertaa kuulin tästä. En ole vielä ilmoittautunut sinne, mutta kyllä mä aion sinne mennä, edes näyttämään, mihin musta on.

Kolmas aika merkittävä asia ei ole edistynyt, nimittäin kuntoutus. Viime viikolla piti tulla soitto eräästä paikasta, mutta totuus on valitettavasti se, että mä edelleenkin odotan sitä soittoa. Olen ollut nut kuukauden ajan ilman neuropsykologista apua ja jos se muuttuukin puolen vuoden mittaiseksi odotteluksi, niin, en tiedä, miten selviän. Onneksi on liikuntaharrastuksia ja kuntouttava työtoiminta.

Tällainen on siis mun maaliskuun alku. 🙂

Mites teillä muilla on lähtenyt uusi kuukausi ja viikko käyntiin? 🙂

Ei kommentteja

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress